Nyheter

Varmt välkommen Annika!

Varmt välkommen Annika!

Vi är oerhört glada och stolta över att få hälsa Annika Berlin varmt välkommen till incubIT. Med många år i rollen som Projektledare och Product Manager inom olika branscher och med en väldigt gedigen erfarenhet från implementation av såväl standard- som kundunika lösningar inom ERP- och HR-området, kommer hon att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

Vi önskar er alla en fin sommar!

Vi önskar er alla en fin sommar!

I en speciell och utmanande tid som berör oss alla, får vi inte förlora skrattet och den värme som också behövs i vardagen.

Under första halvåret har vi vuxit ytterligare och fått fler nya fantastiska kollegor. Inför en kommande semesterperiod med tid för avkoppling och reflektion, känner vi alla en väldig stolthet för förtroendet som vi får hos våra kunder och samarbetspartners; att med människor och teknologi bidra till utvecklingen av verksamheter och organisationer.

Vi önskar er alla en fin sommar med nära och kära, ta hand om varandra!

Varmt välkommen Jessica!

Varmt välkommen Jessica!

incubIT fortsätter att växa och vi är oerhört glada över att få hälsa Jessica Zygelman varmt välkommen till oss. Med gedigen erfarenhet från ERP-området, projektledning, verksamhetsutveckling och ledande roller, kommer hon att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

Varmt välkommen Tobias!

Varmt välkommen Tobias!

Vi är oerhört glada över att få hälsa Tobias Berggren välkommen till incubIT.

Människor – Teknologi – Utveckling är i centrum för incubIT, vilket också sammanfattar Tobias på ett bra sätt. Han har många år inom IT-branschen och i ledande roller på konsult- och systemutvecklingsföretag. Med sin breda kompetensbas inom verksamhetsutveckling, projektledning och affärsutveckling, från fastighetsbranschen, e-handel, offentlig sektor och fordonsindustrin, kommer Tobias att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

incubIT i nya lokaler

incubIT i nya lokaler

incubIT fortsätter att växa och nu når vi ytterligare en viktig milstolpe. Efter att under våra två första år delat kontor med Your Talent, tar vi nu steget in i egna lokaler på Kaserntorget 1 i Göteborg. Där pågår det nu ett intensivt arbete med att skapa och forma en fantastisk arbetsplats som andas vårt företag. Ni är självklart varmt välkomna redan nu, samtidigt som vi kan lova en speciell upplevelse när arbetet är klart om någon månad.

incubIT fyller 2 år!

incubIT fyller 2 år!

Idag är en speciell dag, det är incubIT’s 2-årsdag. En härlig känsla av ödmjuk stolthet vid en reflektion över tiden som gått – att vi skapar något väldigt fint tillsammans med fantastiska kollegor. Vi fortsätter att växa med de bästa människorna och med en unik kompetensmix, lyser den nya stjärnan allt starkare på Göteborgshimlen – ”Betydande utveckling varje dag, tillsammans med människor och teknologi”.

Varmt välkommen Siw!

Varmt välkommen Siw!

Vi är oerhört stolta och glada över att få hälsa Siw Persson varmt välkommen till incubIT.

Siw har under hela sin yrkeskarriär haft roller i gränslandet mellan IT och verksamhet inom såväl privat- som offentlig sektor. Hon har en gedigen erfarenhet av projektledning, förändringsledning samt process- & verksamhetsutveckling och har under åren ansvarat för många strategiska projekt och program. Med sitt stora engagemang, sin erfarenhet och förmåga att skapa vinnande team, kommer hon att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

Varmt välkommen John!

Varmt välkommen John!

Vi på incubIT är oerhört glada att få hälsa John Petersson varmt välkommen till oss. John har under många år arbetat med ledande och strategiska frågor inom Hälso- och sjukvård. Genom sitt driv och engagemang med att skapa riktig nytta med IT, tillsammans med den organisation som skall använda och ta hand om resultatet, ser vi att John kommer bidra till vår och våra kunders fortsatta utveckling.

Varmt välkommen Anna!

Varmt välkommen Anna!

Vi är oerhört stolta och glada över att få hälsa Anna Lagerås varmt välkommen till incubIT. Anna har en gedigen erfarenhet i seniora roller som projektledare, verksamhetsutvecklare, förändringsledare och processutvecklare i en rad utvecklingsprojekt. Med sin unika förmåga att kombinera den formella kompetensen med visualisering utifrån olika människors och organisationers perspektiv, kommer hon att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

Kontakt
Kontakta någon av oss eller skicka ett mail till info@nullincubit.se

IncubIT

Vårt mål är att vara det naturliga valet när behov av erfaren kompetens finns. På incubIT har vi alla en passion för människor och teknologi, med insikten om dess fundamentala roll för en verksamhets utveckling.

Kontor
Södra Hamngatan 25
411 14 Göteborg

Telefon
031-821520

E-post
info@nullincubit.se

Share This