Nyheter

Varmt välkommen Christian!

Varmt välkommen Christian!

Vi är oerhört glada och stolta över att få hälsa Christian Isetjärn varmt välkommen till incubIT. Med sin breda erfarenhet av roller i gränslandet mellan IT och verksamhet, där han de senaste åren haft en nyckelroll som Business Analyst i ett antal komplexa projekt, kommer han att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

”Med ett omfattande nätverk och uppdrag inom många intressanta verksamheter, tillsammans med mycket kunniga och trevliga kollegor, gjorde valet enkelt för mig att vilja bli en del av incubIT.”

Varmt välkommen Lena!

Varmt välkommen Lena!

incubIT fortsätter att växa och vi är oerhört glada över att få hälsa Lena Wepplinger varmt välkommen till oss. Människor och utveckling är ord som personifierar såväl Lena som incubIT och med sin långa erfarenhet och breda kompetensbas inom verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning och affärsutveckling från flera branscher, kommer hon att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

”Jag drivs av att få vara med och bygga starka team med gemensamma värderingar och en stark vilja att utvecklas och lyckas. För mig blev valet av incubIT som nästa arbetsplats naturligt. Att bidra till våra kunders och incubITs fortsatta framgång ser jag verkligen fram emot.”

En sommarhälsning – ”The People Make the Place”

En sommarhälsning – ”The People Make the Place”

incubIT vill önska alla våra kollegor, kunder, samarbetspartners, nära och kära en riktigt härlig sommar!

Vi är stolta över det förtroende som våra kunder ger oss i våra åtaganden, där vi bidrar till långsiktig transformation och utveckling. Vi har vuxit till arton fantastiska kollegor med en lika fantastisk erfarenhet och kunskapsportfölj. Vår företagsfilosofi kretsar kring laget, våra kunder, social gemenskap, glädje och livsbalans – ”The People Make the Place”. Hyllplanen på vår ”Wall of Fame” har under året fyllts med nya stjärnor och det finns fortfarande plats för fler. Semesterperioden är en bra tid att fundera över framtiden och är du nyfiken på incubIT, kontakta Mattias eller någon av oss andra så berättar vi mer.

Varmt välkommen Dino!

Varmt välkommen Dino!

Vi är oerhört glada över att få hälsa Dino Mesihovic varmt välkommen till oss. Med en gedigen erfarenhet inom områden som produktstrategi och produktutveckling i seniora roller såsom projektledare, Product Owner och verksamhetsutvecklare, kommer han att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

”Jag valde incubIT på grund av den härliga mixen av proffsiga, erfarna och inspirerande kollegor med olika bakgrund. Ser fram emot att bidra till laget och våra kunder inom olika branscher med min långa erfarenhet från fordonsindustrin.”

Varmt välkommen Annika!

Varmt välkommen Annika!

Vi är oerhört glada och stolta över att få hälsa Annika Kjellin varmt välkommen till incubIT. Med en gedigen erfarenhet i seniora roller som projektledare och verksamhetsutvecklare tillsammans med en bred erfarenhet från förändringsprojekt inom både privat- och offentlig verksamhet, kommer hon att bidra till vår och våra kunders fortsatta utveckling.

Hon valde incubIT som möjliggör hög delaktighet i allt från säljprocess till internt utvecklingsarbete, med fokus på ”laget framför jaget”. Annika kommer direkt att gå in i ett uppdrag på Havs- och vattenmyndigheten i rollen som verksamhetsutvecklare.

God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

Vi lägger ett väldigt speciellt år bakom oss där många redan utsatta familjer, mött ytterligare utmaningar i vardagen. Utmaningar och frågeställningar som för många av oss andra är självklarheter, basala hygienfaktorer och icke existerande. På incubIT berörs vi starkt av de vardagsbetraktelser som vi får berättade från Stadsmissionen och med vår starka förankring i Västsverige, känns det fortsatt väldigt naturligt att lämna ett julbidrag till deras oerhört viktiga arbete.

Varmt välkommen Lars!

Varmt välkommen Lars!

incubIT fortsätter att växa och vi är oerhört glada över att få hälsa Lars Forssell varmt välkommen till oss. Med en gedigen erfarenhet i seniora roller som projektledare, verksamhetsutvecklare och leveransledare, kommer han att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling. Han kommer direkt att gå in och stödja i rollen som projektledare på VGR.

Varmt välkommen Annika!

Varmt välkommen Annika!

Vi är oerhört glada och stolta över att få hälsa Annika Berlin varmt välkommen till incubIT. Med många år i rollen som Projektledare och Product Manager inom olika branscher och med en väldigt gedigen erfarenhet från implementation av såväl standard- som kundunika lösningar inom ERP- och HR-området, kommer hon att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

Vi önskar er alla en fin sommar!

Vi önskar er alla en fin sommar!

I en speciell och utmanande tid som berör oss alla, får vi inte förlora skrattet och den värme som också behövs i vardagen.

Under första halvåret har vi vuxit ytterligare och fått fler nya fantastiska kollegor. Inför en kommande semesterperiod med tid för avkoppling och reflektion, känner vi alla en väldig stolthet för förtroendet som vi får hos våra kunder och samarbetspartners; att med människor och teknologi bidra till utvecklingen av verksamheter och organisationer.

Vi önskar er alla en fin sommar med nära och kära, ta hand om varandra!

Varmt välkommen Jessica!

Varmt välkommen Jessica!

incubIT fortsätter att växa och vi är oerhört glada över att få hälsa Jessica Zygelman varmt välkommen till oss. Med gedigen erfarenhet från ERP-området, projektledning, verksamhetsutveckling och ledande roller, kommer hon att bidra på ett storartat sätt till vår- och våra kunders fortsatta utveckling.

Kontakt
Kontakta någon av oss eller skicka ett mail till info@nullincubit.se

IncubIT

Vårt mål är att vara det naturliga valet när behov av erfaren kompetens finns. På incubIT har vi alla en passion för människor och teknologi, med insikten om dess fundamentala roll för en verksamhets utveckling.

Kontor
Kaserntorget 1
411 18 Göteborg

Telefon
031-821520

E-post
info@nullincubit.se

Share This